2022-07-30 Välkomna till aktivitet på Mälens fäbod i Klövsjö – ”Fäbodens värden – ett kulturarv för världen” med både intressanta föredrag och vacker vallmusik. För detaljerat program med information om tider och priser, klicka här.
Varmt välkomna!

2021-09-05 Jämtland Härjedalens Fäbodförening medverkar i en intressant aktivitet när det anordnas en Buhelg på Jamtli, Östersund, söndag den 5 september. Det handlar om folktro, maten, djuren och musiken. Ett unikt tillfälle att mitt i stan få uppleva hur fäbodlivet i Jämtland och Härjedalen kunde te sig förr och hur det går till idag. Se vidare annonsen här. Välkomna!

2020-09-26/27 Jämtland/Härjedalens Fäbodförening är värd för Fäbodriksdagen 2020 i samverkan med flera andra parter och som arrangeras i Klövsjö 26-27 september. Läs mera om Fäbodriksdagen här