Aktuellt som händer i DFBF

2022-11-22 Dags för medlemsträff för Dalarnas fäbodbrukarförening!

Visst är det dags att ”sparka” igång föreningen igen! Är du ny inom fäbodvärlden, intresserad, vill lära dig mer eller mångårig fäbodbrukare så är du välkommen! Alla är lika värdefulla!

Alla medlemmar är välkomna till en träff den 22 november 2022 kl. 18-21. Vi träffas på Stiftsgården (Kyrkvägen 2) i Rättvik. Fokus är att komma fram till hur vi ska få föreningen aktiv igen, vad vi medlemmar vill med föreningen och vad nästa fäbodår (2023) bör innehålla.

För de som vill startar träffen med ett studiebesök på Stiernhööks gymnasiet. Vi kommer att få information om det kompetenscentrum som de håller på att bygga upp, information om skolan samt rundvandring i några av djurstallarna. Preliminär starttid är kl. 15. Mer info kommer.

Har du inte möjlighet att närvara, hör gärna av dig med dina idéer eller synpunkter innan träffen.

Vi vill gärna att du meddelar om du kommer, då vi bjuder på soppa och kaffe. Hör av dig med anmälan senast 15 nov samt idéer eller frågor till: annamariahag80@gmail.com

Välkomna alla som är fäbodintresserade!

Mvh Anna Hagström, med stöd från vice ordförande Tin Gumuns